17 Şubat 2012 Cuma

TÜRKİYE KUPASI FİNALİNİ KİM İZLER Kİ…


           Yarı finaller öncesinde bile kupanın gazı kaçmıştı benim için. Fener elenmiş daha kimi izleyeyim ki derken başladı Banvit A. Efes maçı hiç umudum yoktu maçın güzel geçeceğine dair ama Ufuk Sarıca sağ olsun Fener maçında oynatmadığı Vujacic’i meğer bu maça saklamış o da elinden geleni yaptı maçta olmamak adına. Başa baş giden 3 çeyrek sonunda Efes yine o berbat son çeyrek performansını gösterdi. Yine fener maçının yıldızı Batista yerine fener maçının hayal kırıklığı (hatta bütün sezonun hayal kırıklığı) Barac’a daha fazla süre verdi Ufuk Sarıca iyide yaptı yoksa Banvit’in kazanacağı yoktu. Milli takım hocası Orhun Ene ise üzerinde baskı az olunca yada yönettiği oyuncuların egosu daha düşük olunca ne kadar iyi birkoç olduğunu gösterdi.


         Diğer yarı final maçında ise derbi mücadelesi vardı. Beşiktaş son 11 saniyesine 3 sayı geride girdiği maçı önce Serhat Çetin’in son saniye üçlüğü ile uzatmaya taşıdı. Bu pozisyondan önce G.Saray’ın tam 4 ( yazıyla dört) kere faul yapıp maçı neredeyse garantiye alma şansı vardı ama nedense oyuncular bunu tercih etmedi.

          Daha önce Olympiakos maçında da yapmışlardı bunu son saniyede üç sayı önde iken faul yapmayıp orta sahadan yemişlerdi üçlüğü ( bu tercih mantıklı sayılabilir sonuçta orta sahadan kaç tane sallasınız girer ki ama dünkünün izahı olamaz) o maçı uzatmada aldılar ama bu kez papaz pilav yemedi. 5 faullü L.Andric’i çok aradı uzatmada G.Saray ve elindeki maçı verdi.

          Şimdi cumartesi öğle 3te final var BANVİT – BEŞİKTAŞ hakikaten kim izler ki şimdi finali kupa bitti bence ama Banvit alırsa sevinirim o ayrı: )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder