29 Mayıs 2016 Pazar

TAHMİN LİGİ SONUÇLARI


 ŞAMPİYON MELİK AKYÜZ

İKİNCİ YARININ NERDEYSE TAMAMINI LİDER GEÇİREN MELİK ABİM NİHAYETİNDE ŞAMPİYON OLDU. TEBRİK EDERİM.

EN KISA ZAMANDA GENİŞ BİR DEĞERLENDİRME YAZISI YAZACAĞIM.

MELİK ABİM'E DE HAK ETTİĞİ FORMA HEDİYESİNİ EN KISA ZAMANDA ULAŞTIRACAĞIM
DÜZELTME: SELÇUK'UN SOYADINI YANLIŞ YAZDIM. UYARI İÇİN TEŞEKKÜRLER VE ÖZÜR....

4 yorum:

  1. Mümin'im teşekkür ederim. Tahmin ligini düzenleyerek bize keyifli bir ortam oluşturduğun için asıl biz sana teşekkür etmeliyiz. Forma hediyesi hakkımı farklı bir şekilde kullanmak istiyorum. Mesaj ile sana isteğimi ileteceğim. Beni kırmazsan sevinirim. Allah emanet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turnuva'da kazanılan ödüller devredilemez, hediye çeki, para puan vb. şekillere çevirlemez :D Şaka bir yana abim nasıl istiyorsan konuşuruz... Tebrikler tekrar

      Sil
  2. Bende ilk olarak bir yıl boyunca bu organizasyonu yapan, bu zahmete katlanan ve kardeşim olduğu için onur duyduğum Mümin'ime çok teşekkür ediyorum. Allah cc razı olsun. Bizim için keyifli bir yarışma oldu. Tabi gönül isterdi ki şampiyon olalım ama neyse ki şampiyonlukta diğer kardeşim Melik'ciğime gitti çok şükür:) şaka bir yana tüm katılan dostlara kendi adıma teşekkür ederim çok sağolun.
    Benim için başarılı bir yıl olmadı, iyi başladığım tahminler aynı Galatasaray gibi sonradan çok düştü. yine de son haftalarda ki çıkışım önümüzdeki sezon için umut oldu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek abim ben teşekkür ederim oyunuma katıldığınız ve sonuna kadar kaldığınız için... sonuçlar çok önemli değil gerçekten o keyfi hissetmek zevkliydi ben son haftalarda 2.liği kaybettim ama organizasyona leke sürdürmedim :D

      Sil