5 Şubat 2015 Perşembe

DORTMUND DÜŞEMEZ, DÜŞMEMELİ

Futbolu takip eden herkesin tuttuğu takımın yanı sıra her ülkede en az bir tane tuttuğu takım vardır. Benim için de bu genelleme geçerli. İngiltere'de Liverpool ve City, Almanya Dortmund, İtalya'da İnter ve Napoli, İspanya'da Real ve Atletico Madrid, Fransa'da da Marsilya'ya ayrı bir gözle bakıp takip ederim.
Bu sezon Liverpool'dan ve İnter'den cacık olmaz. Ama Napoli, City ve Madrid'ler için henüz erken. Ama bu takımlar arasında Dortmund var ki şampiyonlar ligi grubundan lider olarak çıkan Sarı siyahlar ligde ilk yarıyı sondan bir üst sırada bitirirken ikinci yarıda iki maçta aldığı 1 puanla bu kez son sıraya kadar indi. Gelecek sezon 2.lige düşersem diye ön kayıt şimdiden yaptırdılar ancak ben bu takımın düşeceğine hala inanmıyorum.
Son maçta evinde Ausburg'a üstelik rakipleri 10 kişi kalmasına karşın 0-1 kaybetti. Maç sonrası tribünlere tırmanıp bizzat özür dilediler ancak alınan sonuçlar değişmedikten sonra bu özürler oyunculara olan tepkileri azaltmaz. Haftaya kadroda revizyon sinyalleri veren Kloop bakalım takımın formunu düzeltebilecek mi?
Düşmesin lan Dortmund iyi takımdırlar bakmayın siz bu sezona bir daha ki sene düzelirler. Ne olduysa o Ermeni Mkytaryan satın alındıktan sonra oldu. Abdestsiz adamla bu kadar oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder