3 Nisan 2012 Salı

BEYNİNE VERMEK…



                Uzun süredir ihmal ettiğim basketbol yazılarına ufak bir video ile geri dönmek isterim. Haftanın en iyi blokları sıralamasında 1 nolu blok nasıl bir bloktur. Kısa forvet oynayan Gordon Hayward Utah’taki henüz 2. Senesi ve çok iyi istatistikler yakalamış durumda. Merak edenler için aşağıda ki link de ayrıntılı şekilde bulabilir.


http://www.nba.com/playerfile/gordon_hayward/index.html


                        Bu video ise daha kısa ve sadece o bloku içeriyor. Bir kısa forvet üstelik geriden gelerek harika bir blok vuruyor devamında seken top yine Boston takımında kalıyor yine smaç vurulacak derken bu sefer gerilmeden sıçrayarak daha harika bir blok daha vuruyor ki akla zarar. Utah taraftarı olsam bu adama bu hareketten sonra sonsuz kredi tanırdım. Fiziği hiç de basketbolcuyu andırmayan Gordon Hayward’ı daha yakından takip etmenizi öneririm.

                         Ayrıca NBA bu sene çok tat vermese de ve Dwayne Wade’i ne kadar sevsem de Lebron James yavşağından dolayı Miami kazanmasın diye izleyeceğim. Karşısında durabilecek 2 takım var gibi gözüküyor bir tanesi şu anda Batı’da ve genelde zirvede yer alan Dünya Şampiyonasında bizi üzen K.Durant’li Oklahoma ve doğuda Maimi ile final oynamasına kesin gözüyle bakılan Chicago. Lokavt süresince Fenerbahçe’de oynayan ve niye Oklahoma’da ilk 5 başladığını anlamadığım T. Sofolosha sebebiyle Oklahoma’yı desteklesem de Ömer Aşık’ın takımı Chicago’nun da yenilmesini istemem. O yüzden doğudan Miami’yi eleyerek gelen Chicago’nun finalde Oklahoma’yı yenmesini istemek sanırım en iyisi.
                        Başlık sokak basketbolunda kaza bela blok vuran kişinin blok vurulan için kullanılan bir tabir değil şık değil biliyorum ama doyurucudur. : )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder