4 Nisan 2013 Perşembe

BERABERLİK İYİ SONUÇ



Başlığı görenler sakın tur için umutsuz olduğumu düşünmesin. Aksine bu maçta alacağımız bir beraberlik hatta olursa golsüz beraberlik bizi tura yüzde 15 daha yaklaştıracaktır. Ama bu maçta mağlup olursak orada çıkarmak neredeyse imkânsıza yakın olur. Bir diğer dezavantajımız ise Avrupa’da oynadığımız maçlarda genelde ilk maçı deplasmanda oynamak iken Lazio’da aynı şekildeydi. Onlar yine ilk maçı deplasmanda avantaj ararken biz bir kazanım elde etme mecburiyetini inşaAllah yaşamayız. Biraz olsun içimi rahatlatan tek şey ise Aykut hocanın genlerinden gelen savunma öncelikli oyunu oynatma isteği. Bu maçta en çok bu özelliğe ihtiyacımız olacak.
Oyunun gidişatı ile ilgili tahminde bulunmak gerekirse, Lazio’nun maçın başında Fenerbahçe’den bir baskı bekleyeceği için oyunu kendi sahasında kabul etmesini bekliyorum. Sonrasında ise açık oyunu tercih edeceklerdir. Avrupa liginin bu sezon en golcü ismi Kozak eğer oynarsa dikkat edilmesi gereken bir isim. Bizim takımda ise Sow ve Webo ileride ki tempoyu belirleyecektir. Geride ise eğer orta sahada oynarsa Topal’ın kesicilik konusunda çok fayda sağlayacaktır. Meireles ve sol bekte oynayacak kimse önemli bir görev yüklenecek.
Maçın hakemi ilk Galatasaray Schalke maçını yöneten hakem iyi bir isim olduğuna şüphe yok. Ev sahibi olduğumuzu hissetiğimiz bir yönetim göstermesi dileğiyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder