20 Nisan 2015 Pazartesi

MAÇ GÜNÜ

FENERBAHÇE - BURSASPOR
SAAT: 20:00
YAYIN: LİGTV
Geçen hafta Beşiktaş'ın, bu hafta ise Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle liderlik şansı yakalayan Fenerbahçe evinde derbi maçlarından sonra içeride karşılaşabileceği en zor rakiple karşılaşacak. Haftalardır cumartesi maçları oynayan Fenerbahçe bu kez kupa maçlarından dolayı pazartesiye düşünce sonra oynama dezavantajını yaşayacaktı. Ama lider puan kaybedince o dezavantaj biranda motivasyon sebebi oldu.
Takımda Meireles sakatlık sebebiyle yok. Başka da bir eksik yok. Bursa'da ise kasaplığıyla meşhur Civelli sakatlık sebebiyle yok. Maçta satılan bilet 9.000 (dokuz bin) civarında 22 bin kombine sahibinin de tamamı gelmeyecektir. O yüzden yaklaşık 25 bin civarı bir taraftar olacaktır. Mutlak kazanmak gerekiyor ki haftaya Eskişehir deplasmanı kabus olmasın. Kupada da yarı finalde Bursa ile eşleştiğimizi düşünürsek iyi bir tartı maçı olacak. Bursa'da Volkan ŞEN çok formda ancak deplasmanda ne yapar derseniz cevabı yok. Fernandao da sezonun en golcü ismi olmaya doğru gidiyor. Tahminim gollü bir maç olacağı. Skor olarak da 2-1 gibi geliyor. Bu arada olası ikili averaj durumunda Galatasaray ile eşit olduğumuzu düşünürsek ligde atacağımız her gol ileride çok daha kıymetli olabilir.
MACCABİ ELECTRA - FENERBAHÇE ÜLKER
SAAT: 21:00
YAYIN: LİGTV 3
Play off serisinde 3 galibiyet alan final four'a kalacak ve biz 2-0 öndeyiz. Takım bu sezon özellikle ikinci turda üst üste deplasman galibiyetleri alarak bu maça ümitle bakmamızı sağladı. Rakip Maccabi'nin ise kazanmaktan başka yolu yok. Biz daha güçlü bir takımız. Daha geniş bir kadroya sahibiz ve pota altında bizi durdurmaları mümkün değil. Ama 2.maç sonrasında verilen 4 günlük ara bizden çok onlara yarayacaktır. Bu maç olmasa da çarşamba günü bu seriyi bitiririz ama neden bu maçta olmasın.
İki maçı da izlemeye çalışacağım. Hadi Fener bugün senin günün olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder