20 Mart 2015 Cuma

TARAFTAR HAKLIDIR

Maça kötü olmayan bir kadro ile çıkmışsın ancak oyun istediğin gibi gitmemiş. Sahalarda ender görülen güzellikte bir golle istediğin skoru bulmuşsun ama hala hamle yapmamışsın. Senin 32 yaşında ki kalecin alt yapı kalecilerinin yapmayacağı hataları yapıp skoru kaybetmişsin. Üstelik oyunun bütün gazı kaçmış yani artık skor bulmak bir yana beraberliği dahi koruyacak mecalin yok. Sonra da çıkmış taraftar bizi niye ıslıkladı diye soruyorsun. Ne yapacaktı alkışlasın mı?
Evet bu tura kadar gelmen başarı alkışlanmalı ama bu turu geçememen tamamen senin salaklığın. İyi oynarken taraftar poh pohlayınca sorun yok. Ama kötü oynarken ıslıklanmasın istiyorsunuz. Yok ya...
Taraftarın tepkisini göstermek için en güzel yol ıslıklamaktır. 32 yaşında ki kalecin ıslıklanınca kötü oynuyorsa sahaya çıkmasın o zaman. Gitsin satranç oynasın orada kimse ıslıklanmıyor. Küfür etmeyen, sahaya bir şey fırlatmayan her taraftar ıslıklamayı sonuna kadar hakediyor.
Bilic de ıslıklayanlara laf yetiştireceği yerde hatalarını düzeltsin. Takım skoru bulmuşken orta sahada ki tek dirençli adamı sağ beke çekerken ne düşündüğünü, stoper Ersan Adem dururken Necip'ten stoper yapıp, 3.golü izlerken ne hissettiğini açıklasa daha isabetli olmaz mı?
Hafta sonu Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi var ve ben izlemeyeceğim. Barça - Madrid maçı daha cazip geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder