12 Ağustos 2014 Salı

ERSUN YANAL'IN İSTİFASI ÜZERİNE



Fenerbahçe'nin başına 16 senedir çoğunlukla bela olan Aziz YILDIRIM uzun süredir ilk kez Türkiye liginde elini kolunu sallayarak şampiyon olan takımın hocasını kovmaktan beter ederek takımdan uzaklaştırdı ve yine takımın önüne geçmeyi başardı.
Bugün ise basında kendini haklı gösterebilmek adına yaptığı açıklamaları okuyacaksınız. Normalde basınla konuşmayı sevmeyen Aziz başkan bir anda medya kuşu olup etrafta dolanır halde olur. Ama bu kez işi daha zor ilk defa onun döneminde şampiyon bir hoca görevden alınıyor. Ve yerine geçmesi düşünülen ilk isim yardımcı hoca İsmail KARTAL yani dünya kulübü olma yolunda olduğunu iddia eden kulüp bir yardımcı hocaya emanet edilebilir. Çünkü Aziz YILDIRIM'IN eşofmanları giymeden takıma bu denli hükmetmesinin en kolay yolu bu.
Daha önce Aziz YILDIRIM kulüpten ayrılana kadar takımla olan ilişiğimi minimum seviyede tutacağımı söylemiştim. Bu aynen devam etmektedir. Mahkemenin yeniden yargı kararı almasının benim için bir hükmü yok. Ta ki o mahkemelerden beraat kararı çıkmadıkça.
Yazdıklarımdan sonra sakın Ersun YANAL'ın oyun anlayışını çok beğendiğim ve gitmesinden rahatsızlık duyduğum anlaşılmasın ama şampiyon hocaya sonunda şampiyonluğa da mal olsa da bir sezon daha fırsat verilmeliydi. Futbolcular sevmiyormuş iyi o zaman kiminle çalışacaklarını onlar seçsin. Olur mu böyle saçma şey?
En sorunsuz takım yine en sorunlu takım oldu. Galatasaray'da şimdilik oluşan olumlu hava onlara yarar sağlar. Hele ki 25 ağustosta ki kupayı Galatasaray kazanırsa Fenerbahçe epey bir karışır. Ama başkana bir şey olur mu? Derseniz mümkün değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder