31 Aralık 2013 Salı

TAHMİN LİGİNİN İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla beraber Türkiye ligine devre arası verildi. Ben bu ilk yarı boyunca yaptığımız tahminleri ve sonuçları değerlendirmek istedim...
  
  •  Tahmin liginin ilk yarısında en çok haftanın en iyisi olan isimler 7(yedi) tahmin ligi haftasını en önde bitiren Mümin ve Onur oldu. Bu isimleri 5(beş) hafta birinciliği ile Mustafa ve Mesud abim takip ediyor. Sıralamanın devamı ise 3(üç) hafta birinciliği ile Haknur ve Nezih abi, 2(iki) hafta liderliği ile Mücahid ve 1(bir) hafta liderliği ile Melik abim şeklinde. Yani hafta liderliği yaşamamış kimse yok. Ayrıca birden fazla kişinin en yüksek puan topladığı haftalarda iki isim için de hafta liderliği olarak işlendi. Yani bir haftanın birden fazla lideri olabilir.
  • İki puan değerinde ki sürprizlere  bakacak olursak en çok sürpriz bilen isim 8(sekiz) sürpriz ile Mümin oldu( yani ben:). İkinci sırada ise 7(yedi) sürpriz bilen Mesud abim oldu. Ayrıca Onur'un 5(beş), Mustafa ve Melik Abim 4(dört)er, Haknur 3(üç) ve Mücahid 2(iki) sürpriz bildiler. Sadece Nezih abi sürpriz bilemeyen isim oldu. Kendisini tebrik ederiz :) unutmadan Nezih abinin bir hafta sonra aramıza katıldığını hatırlatmak lazım.
  • Avrupa Kupalarıyla beraber 21 tahmin haftasını geride bıraktık. Toplamda ilk hafta sonunda oluşan puan durumundan bu yana liderlik koltuğu hep Mümin'de kaldı. Yine 5.haftada ikincilik koltuğunu alan Onur son haftaya kadar bunu muhafaza etti. Ancak 1 hafta ara verdikten sonra yine geri aldı. Bu 21 hafta boyunca Mücahid 9(dokuz) hafta boyunca Melik abim ise 10(on) hafta son sırada yer aldı.
  •  İkinci yarıyla birlikte Uefa ve Şampiyonlar ligini kimin kazanacağı ile ilgili tahminlerimiz olacak bu tahminler 3 puan değerinde olacak doğru tahmini 1 kişi bilmesi durumunda bu rakam 5'e çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder