17 Aralık 2013 Salı

DİKKAT EDİLESİ FUTBOLCULAR -2-



TURGUT DOĞAN ŞAHİN (25)
Malum son haftaların en formda takımı Gaziantep. Sergen YALÇIN'ı bir nevi R.Carlos etkisi oluştursun diye takımın başına getirenler eminim ki 4 maçta 4 galibiyeti beklemiyorlardı. Bu iyi ötesi tabloda Sergen 'in payı tabii ki tartışılmaz ancak bu sonuçlar alınırken asıl pay ise kesinlikle futbolculardır. Bu isimlerin başında gelen ilk iki isim ise Cenk ve Turgut Doğan ŞAHİN'dir. Takımın skor gücünü Cenk üstlense de takımı hücuma taşıma ve defansın dengesini bozma görevini üstlenen isim kesinlikle Turgut Doğan ŞAHİN'dir. 1988 doğumlu futbolcu artık genç denilmeyecek yaşta. Samsunspor alt yapısında başladığı futbolda ilk transferini Ankaragücü'ne hatırı sayılır bir bedel karşılığında yaptı. A.Gücü'nün malum dönemi yaşaması sonucunda ise satıp gelir elde edebilecekleri ender isimlerden birisiydi. Ertuğrul SAĞLAM'ın zamanında Bursa ile anlaşmış ancak araya Antep'in girmesiyle transferi uzun süre muallakta kalmıştı. Sonuç olarak transferi sonlandıran Gaziantep o sene Doğan'dan yeterince faydalanamamıştı. Sene başında da zaman zaman parlasa da iyi görüntü çizmeyen Turgut Doğan Sergen'in takımın başına gelmesiyle artık daha fazla süre alır hale geldi. Bu sene oynadığı 12 maçta 4 gol 2 asisti var.
Daha iyi bir kulübe gider mi bilinmez ancak biraz olsun istikrar kazanması halinde Milli takımın geniş kadrosunda yer alacaktır. Yerli forvet konusunda sıkıntı yaşayan büyük takımlarımıza da iyi işler yapabilir. Özellikle Trabzonspor'a yakışacaktır.
Daha önce Karabük'te oynayan Ahmet İlhan için benzer cümleler kurmuş ve Milli takıma seçilmesini zevkle izlemiştim. Merak edenler şu linkten ulaşabilir Karabük Gençler birliği maçında kendisinden bahsetmişim.
 
Ancak üzüldüğüm konu ise bu sene Ahmet İlhan'ın Lua Lua sakat olmasına rağmen maçlarda daha çok yedek kulübesinde başlaması yada tamamlaması oldu. Toplam 15 maçta forma giyen Ahmet 11 maçta ya kulübede başladı yada kulübede bitirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder