20 Aralık 2012 Perşembe

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 2.TUR EŞLEŞMELERİ

EŞLEŞMELER HAKKINDA TAHMİN YAZMAK ZOR. ANCAK GALATASARAY ÇEKEBİLECEĞİ EN İYİ KURAYI ÇEKTİ. İKİ MAÇTA DA ŞANSLAR EŞİT OLACAK VE YENİ HOCA DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN SCHALKE KARŞISINDA GALATASARAY'IN TUR ATLAMASI HİÇ DE UZAK BİR İHTİMAL DEĞİL.

Diğer eşleşmelere gelince:
Celtic - Juventus eşleşmesinde Juve çok ağır basıyor. Celtic'e şans dahi tanımazlar.
Arsenal B.Münih eşleşmesi de çok güzel olur. iki iyi takım ancak B.Münih turun değil kupanın favorilerinden bu turda elenirlerse büyük sürpriz olur.
Shaktar D. Dortmund eşleşmesi ise iki sürpriz arayan takımdan birisinin çeyrek final göreceği anlamına geliyor. saha avantajı Dortmund'da gibi dursa da Lucescu bir sürpriz daha yapabilir. Dortmund ise bu sene Avrupa'da mağlubiyet yüzü görmedi. iki iyi maç bizi bekliyor tahmini zor.
Milan Barcelona ise tek taraflı bir oyun olacak Barça'nın bu turda elenmesi imkansız. zaten kime çıksa yazık olacaktı. Şansızlık Milan'ı buldu.
R.Madrid M.United bu maç için erken final diyenler bile çıkacaktır. tahmin etmesi en zor eşleşme bu diyebiliriz. Ancak iş ilk maçtan ortaya çıkar Real evinde gerekli skoru yakalamazsa ikinci maçta United olayı bitirir.
Valencia - PSG ligde kötü gitmesine rağmen Avrupa'da iyi bir form yakalayan Valencia yine sürpriz peşinde koşacaktır. Ancak şansları az.
Porto Malaga 4 iyi takım eşleştiği için iki tane de ortlama takımın eşleşeceği muhakkaktı. Porto tecrübe olarak Malaga'nın önünde de olsa bu sene gerek form gerekse kadro kalitesi açısından Malaga bir adım önde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder