15 Mayıs 2015 Cuma

FENERBAHÇE ÜLKERLİYİZ



Bu gece saat 22:00'de Real Madrid ile yarı final maçımız var. Öncesinde Cska Moskova, Olympikos ile oynayıp basketbola ısınacağız. Sonrasında ise Real Madrid ile heyecanı doruklarda yaşayacağız.
Bu sene dış sahada inanılmaz galibiyetler alan Fenerbahçe Ülker'den ve Zelko Obradovic'ten bir galibiyet daha istiyoruz. Anadolu Efes serisinde gördük ki Real sezon boyunca gözümüzde büyüttüğümüz gibi bir takım değil. Ribauntlarda sorunlar yaşayan oyun krize girdiğinde çözümü dış şutlarda arayan bir takım haline geliyorlar. Ancak tüm bu defolarına rağmen Efes'in performansının çok üstüne çıkmasına karşın sadece tek bir maçı onu da havada ki şutla kaybettiklerini hatırlatmakta fayda var. Yani zor kaybeden, kaybetmemek için gerekirse pislik yollara başvurabilecek ve evinde oynamanın avantajını hem taraftar olarak hem de hakem kararları olarak kullanacak bir takımla karşılaşacağız. Ama bizim de avantajlarımız var. İlk olarak futbolun tam zıttı olarak en büyük kozumuz kenar yönetimi. Koçumuz Obradovic tam 8 kez bu kupayı kazanmış bir kurt. Ayrıca pota altında ciddi bir ribaunt ve daha önemlisi hareketlilik avantajımız var. Sezonun Mvp'si seçilen Bjelica ve bu sezon harika işler yapan Vesely durdurulması zor isimler. Semih ve Zoric'in biraz olsun onlara ayak uydurması ile orayı karartabiliriz. Kısa pozisyonları için ise elimizden geleni yapıp dua etmekten başka bir şeyimiz yok. Sergio Llul, Rudy, Rodriguez, Caroll daha yazmadıklarım bile var. Bizim ise sezonun en iyilerinden Goudelock'tan başka mutlak güven veren bir isim yok. Yine de ben teslim olmayacağımıza ve bu maçın en azından bir bölümünde onları tepeleyeceğimize eminim. Ama sonucun ne olacağına dair en ufak bir his yok içimde. Biz daha iyi takımız. Ama onlarda iyi bir takım. Tarafsız sahada oynamayı yeğlerdim ancak biz orada da kazanabiliriz.
Maçı ne yazık ki sadece Lig tv 3 yayınlayacak üstelik şifresiz bile değil. Yani Lig tv sahibi olmanız yetmiyor bir de ekstra paket sahibi olmanız gerekiyor. İzlemek için internet dahil her türlü yolu deneyeceğim.
İlk maç saat 19:00'da Cska ile Olympikos arasında ikinci maç ise uzatma ihtimalini de göze alıp bir saat sonrasına koymuşlar saat 22:00'de oynanacak.
Kandil gecesi inşaallah kupayı alırız diye dua ediyorum. Bakalım neler olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder