10 Temmuz 2012 Salı

SANKİ MESSİ MÜBAREK



         1 ay önce milli takım kamp yaparken G.Saray’ın Hamit’e ilgisi ortaya çıktı. Kadro yapısına bakacak olursak da mantıklı bir tercihti. Takımın eksik olduğu birkaç mevkide de alternatif olabilecek bir çok yönlü oyuncu. Gazetelerin ısrarlı sorularına karşı sessiz kalan Hamit içinde pek oynama şansı bulamadığı R.Madrid’de kalmak mı? Ya da şampiyonlar ligine direkt katılan G.Saray’ın favori oyuncusu olup üstelik daha fazla para kazanmak mı? Sorusuna AA muhabirine evet G.Saray ile anlaştım dediğini haber yaptılar ki AA yani ANADOLU AJANSI fotomaç gazetesi değil resmi haber ajansıdır. Aradan günler geçti bir türlü resmi bir açıklama gelmedi ne G.Saray anlaştık yada görüşüyoruz dedi. Ne de Hamit anlaştım dedi. Araya Avrupa Şampiyonası girdi. Turnuva sonuna doğru Hamit ile F.Bahçe’nin de ilgilendiği konuşulmaya başlandı. Zaten bir transfer dillenmeye başladıktan sonra 1 hafta içinde imza atılmıyorsa o transferin olma yüzdesi giderek azalır. Aziz Yıldırım’ın tahliyesinden sonra bir yıldız bekleyen taraftarlara Hamit hediyesi başlığı ile bu kez F.Bahçe Hamit ile görüştü. Ama elde hala bir imza yada açıklama yok. Sadece Küçük Yıldırım’ın Fener isterse Hamit’i alır gibi kahvehane geyiği olabilecek bir açıklaması var o kadar. Bir de bugün G.Saray’ın başkanı Ünal Aysan’ın Hamit bize verdiği sözü tutsun diye bir ricası var. Ayrıca Ünal başkanın açıkladığına göre 82 doğumlu yani 29 yaşının sonlarında olan Hamit Galatasaray’dan tam 4 yıllık sözleşme istemiş ki bu şu demek oluyor. R.Madrid’den 2 milyon Avro alıyorum daha 2 sene sözleşmem var ancak size gelmem için bana 3.5 milyon Avro verin ve 4 senede garanti sözleşme isterim. Aklı başında hiçbir kulüp 34 yaşına gelmiş üstelik Alex gibi Hagi gibi tekniği ile değil fiziği ile oynayan bir adama senede 3.5 milyon vermez. Üstelik bu rakama R.Madrid’in istediği söylenilen en az 2 milyon Avro bonservis de dahil değil. Fener şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamış D.Kuyt’a 2.75 Avro vermek üzere anlaştı. Eğer Messi’yi almıyorsan bu paralar verilmez verirsen 3 sene sona ya nasıl göndereceğim diye kafa patlatırsın yada Beşiktaş gibi olursun Feda diye tutturursun.

        Şimdi ne olması gerekiyor. Ya G.Saray şartlarına uymayı kabul ediyorsa Hamit ile anlaşacak. Yada F.Bahçe söylediği şartlara uyuyorsa Hamit ile anlaşacak ama şu adama Messi muamelesi yapmayın. Alt tarafı Hamit işte size sene de 5 maç kazandırırsa öpüp başına koyun. asıl sıkıntı Hamit'in burayı sadece para için tercih ediyor olması. yoksa adamın derdi değil ülkemde top oynayım vatan özlemi gidereyim. Fener'e gelse de benim yıldızım olmayacak. M.Sow varken kim izler Hamit'i. 
   Son not: Dia'nın gideceğini Son maçta Cüneyt Çakır kırmızı çıkardıktan sonra daha cebine koymadan söylemiştim. bence de son derece haklı bir gerekçe ile gitti. iyi de para kazandırdı. kulübü bu tutumundan dolayı tebrik ederim.

  En Son not : Bu yazı G.Saray'ın Hamit ile anlaştığını Borsaya bildirmeden 15.dk önce yayınlanmıştır. Yani F.Bahçe de anlaşsaydı aynı şeyleri söylemiş olacaktım. Basına yansıyanlara göre senelik 3.2 milyon Avrodan 4 yıllık anlaşma yapılmış. Ne diyeyim Allah akıl Fikir versin. + bonservis...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder