24 Kasım 2013 Pazar

SAHTEKAR




BAZEN BİR KELİME YETER SAHTEKAR....

4 yorum:

  1. Bir insana böyle ağır bir ithamda bulunuyorsan bunun için çok açık ve tartışmasız sebepler öne sürmelisin. Sadece rakip takım futbolcusu olduğu için her pozisyonu kendi tarafından değerlendirmek çok büyük haksızlık olur. Kendini kolay bırakıyor diyebilirsin ama hiçbir şey yokken atıyor sahtekar demek taraflı olmaktır. Cumartesi günkü pozisyon için Türkiye'nin en iyi 2 hakem yorumcusundan biri olan Erman Toroğlu hakem haklı Burak'a müdahale var diyorsa demek ki pozisyon en azından tartışmalıdır. Tartışmalı bir pozisyon içinde böyle ağır bir hakaret edilemez. Kaldı ki geçen hafta oynanan maçta Gökhan Gönül maçı kazanmanın rahatlığıyla itiraf ettiği pozisyonu da yazmalısın. O zaman o da itiraf ettiği gibi "SAHTEKAR" olmalı. Her olaya kendi tarafından bakmak yerine başkalarının da fikirlerini okuyarak bakarsan objektif olabilirsin.

    YanıtlaSil
  2. Burak Yılmaz'a sahtekar derken sadece bir pozisyonla ilgili yorumum değildi. Burak diğer bu numaraları yapanlardan ayrı olarak bunu alışkanlık haline getirdi. ayrıca herhangi bir pişmanlık duyduğuna dair bir açıklamasına da okumadık, görmedik. Ümit'in atıldığı pozisyona faul denilmesi için art niyetli olmak gerekir. tıpkı maçın hakeminin verdiği yanlış ve doğru kararlar sonrasında art niyetli hale geldiği gibi...

    YanıtlaSil
  3. Yukarıda ki videoyu izlerseniz eski numaralarından birisine daha şahit olursunuz. Aynı sahtekarın Galatasaray formasından önce Beşiktaş, Trabzon Fenerbahçe formalarıyla da buna benzer hareketleri vardır.

    YanıtlaSil
  4. Açıkcası benim için senin görüşlerin Erman Toroğlu'ndan önemli ama bu konuda taraflı olduğunu düşünüyorum. Hala karşıt görüşünde haklı olabileceğini düşünmeden art niyetli olduklarını söylüyorsun. Burak'ın pozisyonu ile ilgili Fenerbahçeli arkadaşım Ragip bile hakem haklı diyebiliyorsa en azından pozisyon tartışmalıdır. Geçmişiyle ilgili konuşmak için elinde yeni gerçekleşmiş ve özellikle TARTIŞMASIZ bir pozisyon olmalı. Ayrıca Gökhan'ın pişmanlığının kaybedilen bir maçtan sonra olmaması samiyetsizlik olarak adledilebilir. Son olarak SAHTEKAR gibi bir hakareti bu kadar kolay söylememeliyiz. Dilin kemiği yok lafının anlamı bir kez daha ortaya çıkıyor.

    YanıtlaSil