24 Kasım 2020 Salı

TAHMİN LİGİ 9. HAFTA SONUÇLARI

 


Çok heyecanlı bir haftasonunu geride bıraktık. Son dakikada kaçan sürpriz tahminler, herkesin doğru bildiği maçlar derken güzel bir haftasonu oldu diyebilirim.

Haftanın en iyisi 9 puan toplayan Nezih abi oldu tebrik ederiz. Sıralamada epey arkalarda görmeye alışık değildik bu hafta ile tekrardan zirve mücadelesine girdi. ilk kez hafta lideri olan Nezih abi ile birlikte hafta lideriliği olmayan tek isim Ahmet kaldı.

Bu haftanın da en kötüsü 7 beraberlik oynadığı haftada 4 puanda kalan Ahmet oldu. Kendisine moral olması için elimizden geleni yapıyoruz, yüreklendiriyoruz ancak henüz bir geri dönüş olmadı. Sanırım hamlesini yapmak için devre arasını bekliyor :)

Haftanın dikkat çeken diğer sonuçlarında Ben liderin hemen arkasında 8 puan toplarken Rize kalecisinin salaklığına kurban oldum :)

Genel puan durumu lideri Haknur ve son maç sürprizi ile 7+ puan toplayan Onur haftanın diğer iyileri oldu. Onur 9 beraberlik oynarken bunlardan birisi sürpriz oldu ve 4 puan topladı. Ama toplamda ne kadar kar etti emin değilim.

6 puanda kalan Melik Abim ve 5 puanda kalan Mesud Abim durumundan memnun olmasa gerek.

Yeni haftada görüşmek üzere geçen hafta herkes zamanında tahminleri gönderdiği için teşekkür ederim.

2 yorum:

  1. Baya güzel geçiyor ellerine sağlık kardeşim
    Özellikle yorum kısmı çok lezzetli olmuş 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz oyuncular ligi güzelleştiriyor abim güzel de biter İnşaallah

      Sil