10 Şubat 2012 Cuma

ASLANLAR GİBİ…



                Dün Abdi İpekçi Spor Salonu yine tarihi gnlerinden birini yaşadı. G. Saray Avrupa da 18 maçtır yenilmeyen CSKA Moskova takımını dün inanılmaz bir mücadele sonucu mağlup etti. Maçı anlatan Murat Kosova’nın da dediği gibi geri de düşse öne de geçse rakibi ısırmayı hiç bırakmadı adeta sakız gibi yapıştı ve maçın sonunda da bunun ödülünü aldı. Açıkçası maçtan önce galibiyet aklımın bir ucunda bile yoktu. Ben kaç fark yer diye düşünürken hiç de öyle olmadı. Maç dengede başladı kimse ipleri eline alıp maçı sürekli önde götüremedi bir ara Moskova farkı 10lu sayılara da çıkardı ama G. Saray maçı hiç bırakmadı. Tek tek şu söyle iyi oynadı bu çok iyi savundu demeyeceğim çünkü herkes insanüstü mücadele etti izleyenlere tek düşen alkışlamak ve destek olmak.
        


                  G. Saray bu galibiyetle gruptan çıkma şansını da sürdürdü. CSKA grupta 1. Olması nerdeyse kesin. Bizim rakibimiz Olympiacos onlarında ( Anadolu Efes sayesinde) G. Saray’ında 2 galibiyeti var. Bizim iki maçımız sırasıyla evimizde Efes deplasmanda Olympiacos. İçerde Efes’i yensek de yenemesek de Yunanistan’da final maçını oynayacağız ilk maçı 1 sayı ile kazandığımızdan deplasmanda ki maçı kaybetmememiz gerekiyor. Onlar deplasmanda CSKA yı yenip yenememelerinin bir önemi yok ( Yenmelerine de imkân yok zaten CSKA bu maçın acısını onlardan çıkaracaktır ) son maçta G. Sarayı yenmeden gruptan çıkamazlar. Bu sene 2 takımız orada iyi mücadele etmelerine rağmen fark yediler. Fenerbahçe iyi oynadığı maçı 7 sayı ile Efes ise son çeyreğe berabere girdiği maçta 18 sayı ile yenildi. Umarım G. Saray bu maçta şansızlığımızı kırıp orada tarihi bir galibiyet alır ve gruptan çıkıp son 16 ya kalır.
 
                  Ayrıca teodosic hayvanına bir mağlubiyet daha yaşattığı için teşekkürü bir borç bilirim. Sevmiyorum adamı ne yapayım sevilecek bir yanı da yok zaten… Ama Krilenko kral adamdır o ayrı :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder