27 Mart 2012 Salı

YENİ AVRUPA TAHMİNLERİ

AYIP OLUYOR ARTIK


             Hadi G.Saray’lı birinin gözünden bakalım yada bakmaya çalışalım bütün seneyi düşünelim.

·                               G.Saray İBB ile oynayacak güzide basınımız G.Saray’ın İBB’nin etkili oyuncusu Doka ile ilgilendiğini yazdı. Artık bu haberin ne kadarı menajer uydurması ne kadarı yöneticilerin el altından servisi orasını ancak haberi yapan bilir. Ama yanlış hatırlamıyorsam Doka G.Saray’da oynamaktan mutluluk duyarım demişliği bile var. Yani bu haber ona kadar gitti.
·          
·                           Yine G.Saray bu kez Kayseri maçı öncesi Amrabat ile ilgilendiğini üstelik başkan düzeyinde üstelik Ligtv’nin canlı yayınında açıkladı. Ve G.Saray’a gitmek istediğini söyleyerek takımda oynamayı reddetti. Ve kadro dışı kaldı.
 
·          
·                       Ve yine G.Saray Manisa’nın en iyi oyuncularından biri olan Yiğit Gökoğlan’a teklif götürdü. Ne tesadüf ki yine Manisa maçının hemen öncesinde.
 
·                             Ardından ara transfer döneminin son gününde G.Saray yine tesadüf eseri Antalya ile oynayacağı maç öncesi rakibin en önemli oyuncusu Necati ile ilgilendi. Yine tesadüf ki aynı şekilde Necati G.Saray’da oynamak istediğini söyleyerek bu maçtan 3 gün önce takımdan ayrıldı ve G.Saray’a imza attı.
 
·                         Son olarak da Ordu maçı öncesi Fatih Terim Culio’yu takımında görmek istediğini. Arda’nın gideceğini bilmiş olsaydı onun gibi bir oyuncuyu yollamayacağını beyan etmişti. Culio’da müstakbel hocasının bu isteğini kırmayarak Orduspor ile 4 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen kulübüne sormadan sene sonunda G.Saray’a geri döneceğini açıkladı. Hatta hafta sonu G.Saray’a karşı oynamak bile istemediğini ancak profesyonel olduğu için oynayacağını söylerek lütufta bulunmuş. Bunun üzerine de Ordu yönetimi Culio ile olan sözleşmesini fesh etmiştir.
G.Saray son olarak bir açıklama yayınlayarak bu tip oyunların içine çekilmeye çalışıldığını söylemiş. Durup dururken bu açıklamanın asıl sebebi ise karekter problemi olduğunu düşündüğüm Serhat Ululeren ve tayfasının yaptığı kişiliksiz programa telefonla bağlanan Terim’in atıp tutması.

            Başta dedim ya G.Saraylı gibi bakalım yada öyle bakmaya çalışalım olmuyor nereden tutsan elinde kalıyor bu kadar tesadüf adamı ipe götürür derler. G.Saray’ın hiç suçu olmasa dahi hiç değilse başkanları Tv’ye çıkıp açıklama yapmasın. Antrenörleri şunu isterdim bunu isterdim diye boş konuşmasın. Bir oyuncuyu istersen sözleşmesi varsa önce kulübüne, kulübü onay verirse futbolcuya teklif götürürsün. Sonunda anlaşıp alırsın tıpkı Trabzon’un Olcan transferinde yaptığı gibi yada anlaşamazsın kulübüne geri döner tıpkı Fenerbahçe’nin Alper Potuk transferinde olduğu gibi. Bu yolu tercih etmezsen kimse senin dediğin lafa bakmaz yaptığın işe bakar. İş de hiç etik durmuyor.